avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce legi nu intra in gratiere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce legi nu intra in gratiere?

buna ziua suntem foarte derutai cu aceasta zisa gratiere si amnistiere oare vine?si inselaciunea intra si evaziunea ?ce mai stiti va rog
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 18:47, 12 Iunie 2013
Proiectul de lege privind amnistierea unor infracțiuni și grațierea unor pedepse se afla la camera deputatilor si urmeaza sa se dea un vot. Este putin probabil sa fie adoptat proiectul .

Conform proiectului nu beneficiaza de gratiere sau amnistie cei care au savarsit infractiunea de evaziune si/sau cea de inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
Amnistie si gratiere Gabriela Mihai Gabriela Mihai :offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ... (vezi toată discuția)