avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde se platesc contributiile fiscale in cazul unui ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde se platesc contributiile fiscale in cazul unui angajat in 2 tari europene?

Daca un angajat are contract de munca in RO si IT, unde se platesc contributiile si impozitul pe venit?

Alte discuții în legătură

Declarare venituri obtinute din strainatate adusca adusca Buna ziua, Sunt programator cu facultatea de automatica si calculatoare terminata si cu licenta luata. Sunt angajat la o firma din romania, de unde primesc ... (vezi toată discuția)
Sotul meu italian rezident în românia, pensionar in italia, deci pensia este impozitata ... chemello chemello sotul meu it rezident ro..pensionar in it deci pensia este impozitata in italia...am primit instiitare de la anaf ca are de platit impozit pe pensie ..o ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale si impozit aferent salariului obtinut din strainatate Cateye Cateye Sunt angajata a unei firme cu sediul in Polonia, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata. Activitatea pe care o desfasor este exclusiv pe teritoriul ... (vezi toată discuția)