avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... materii noi?
este adevarat ca se introduc pentru examenul din august inca 2 materii?
se aud tot felul de zvonuri iar siteul inm mi se pare ca nu da destule detalii .eu am inteles ca se vor adauga dreptul comunitar si drepturile omului. Este prima data cand imi incerc norocul si inca nu m-am lamurit daca intr-adevar se poate intra si corect sau este,asa cum s-a zis despre examenul din martie,o bataie de joc.
sugestii si parei astept la alina_b_c@yahoo.com sau pe messenger , id alina_b_c
sUNT SEMNALE CA ASA VOR STA LUCRURILE SI PENTRU CEI CU 5 ANI SI PENTRU CEI FARA, SE PARE CA VA FI ACEIASI TEMATICA PENTRU TOATA LUMEA. IAR TAXA E CAM DE SPERIAT, CE AM AUZIT PRIN CERCURILE CAPITALEI. VA FI MULT DE INVATAT DAR FOLOSITOR CU CURTEA EUROPEANA A DR OMULUI.
mai ai rabdare putin Alina .. ca se va da tematica pt. examenul din august .. Te vei convinge atunci .. Sfarsitul lunii mai.. ar trebui sa clarifice problema ta .
"....CU CURTEA EUROPEANÃ....." ????
Ce înseamnă " taxa e cam de speriat" ????
Taxa e de 3.500.000 lei

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Felicitari celor de la inm Un examen de toata jena si un mod de corectare care mi-a demonstrat un singur lucru : ca nu imi mai doresc sa fiu magistrat. (vezi toată discuția)