avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... vanzare haine firma - documente necesare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

vanzare haine firma - documente necesare

Buna ziua,

Doresc sa imi deschid un magazin cu haine de firma brenduri(Stradivalius,Berscka,etc).Am gasit de unde pot lua marfa imi dau Certificat de Confformitate si factuta,pot vinde in magazinul meu hainele fara problema?Sau ce acte imi mai trebuie?Mentionez ca hainele le aduc dintr-o tara UE.
Astept raspunsuri cit mai curind.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:58, 21 Iunie 2013
Puteti sa vindeti ce doriti atat timp cat aveti documente justificative de provenienta a marfii. Nu puteti sa folositi ca reclama, brandul firmelor respective, daca nu beneficiati de acordul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare haine de firma freegomary freegomary Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin cu haine de firma brenduri(Stradivalius,Berscka,etc).Am gasit de unde pot lua marfa imi dau Certificat de ... (vezi toată discuția)
Magazin haine branduri celebre mirceabescu mirceabescu Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin in romania. De exemplu haine de la Diesel, Kelvin Klein, Zara, ... (vezi toată discuția)
Adaugarea unui cod caen + alta denumire a punctului de lucru IoanaZub IoanaZub Buna ziua, am un SRL infiintat acum ceva timp care a avut ma multe domenii de actvitate. In prezent a mai ramas doar un mini market si intentionez sa deschid ... (vezi toată discuția)