avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugarea unui cod CAEN + alta denumire a punctului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugarea unui cod CAEN + alta denumire a punctului de lucru

Buna ziua, am un SRL infiintat acum ceva timp care a avut ma multe domenii de actvitate. In prezent a mai ramas doar un mini market si intentionez sa deschid la etaj un magazin de haine evident pe un alt cod CAEN

1. Intrebarea mea ar fi daca pot da o denumire specifica acelui magazin alta decat a market”ului.
2. Daca intr-un magazin de haine pot vinde atat marfa noua normala cu factura de la distribuitor dar si haine outlet cu certificat de provenienta si acordul brandurilor in cauza?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:54, 8 Noiembrie 2016
1. Puteți;
2. Puteți, atâta vreme cât aveți menționate în actul constitutiv obiectele de activitate și dacă acele activități sunt autorizate de către Registrul Comerțului și de către alte autorități competente.
IoanaZub a scris:

2. Daca intr-un magazin de haine pot vinde atat marfa noua normala cu factura de la distribuitor dar si haine outlet cu certificat de provenienta si acordul brandurilor in cauza?

Va sunt suficiente actele de provenienta, nu e nevoie si de acordul firmelor pentru ca nu functionati ca reprezentant / distribuitor autorizat dar n-aveti voie sa folositi numele lor sau reclame care pot sugera acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Srl d - magazin outlet ( haine noi de firma ) cretzu194 cretzu194 Buna ziua, Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat. Acum intentionez sa deschid un magazin de ... (vezi toată discuția)
Magazin haine branduri celebre mirceabescu mirceabescu Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin in romania. De exemplu haine de la Diesel, Kelvin Klein, Zara, ... (vezi toată discuția)