avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reziliere cu avocat angajat si dupa aceea cerere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reziliere cu avocat angajat si dupa aceea cerere termen pt angajare avocat

buna ziua
am un dosar pe care vreau sa tin in rol cat mai mult posibil....
la ultimul termen am obtinut amanarea in aasa fel: avocata a zis ca nu ma reprezinta deoarece nu am platit onorariul iar instanta a amanat cauza si a facut apel catre barou pt numirea unui avocat din oficiu..
intrebarea mea este..in urmatorul termen pot sa cer amanarea cauzei pt a pregati apararea si pt a angaja un avocat (zic ca am primit bani si doresc sa angajez un avocat)...sau daca nu obtin amanarea nu e un motiv de casare? legea fundamentala pt aparare.....
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 12:44, 14 Iunie 2013
Puteti cere tot ce vreti ... dar, ramane de vazut daca vi se si admite :P

Oare judecatorii aia sunt asa naivi?!?!?

Daca exista avocat din oficiu in cauza, greu de crezut ca vi se va da vre-un termen pentru astfel de motive!
cel mai probabil sa va fie respinsa cererea.va fi prezent avocatul din oficiu, se va intra pe judecarea cauzei iar daca vreti avocat ales atunci o sa va angajati unul pana la urmatorul termen.mandatul avocatului din oficiu inceteaza la prezentarea avocatului ales.
Parerea mea este sa va angajati aparator si sa solicite acesta un termen pentru pregatirea apararii.
Nu este sigura amanarea dar puteti incerca.
Va cam riscati cu astfel de metode, nu le recomand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare judecata din motiv reziliere contract de asistenta juridica.angajarea ulterioara a aceluiasi avocat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cunoasteti cazuri similare si modul in care a procedat instanta de judecata daca avocatul reziliaza contractul de asistenta juridica cu clientul pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Aparator seb_aku seb_aku ce se intampla daca la primul termen intr-un dosar ceri amanare pt. angajare aparator si la urmatorul termen nu vii cu aparator angajat? se mai poate solicita ... (vezi toată discuția)
Apel în proces penal. cum pot amâna cât mai mult cauza? Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, am fost condamnat de tribunal la o pedeapsa de 3 ani.cu executare si am declarat apel. Eu doresc sa aman cat mai mult cauza deoarece sunt in arest ... (vezi toată discuția)