avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... aparator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

aparator

ce se intampla daca la primul termen intr-un dosar ceri amanare pt. angajare aparator si la urmatorul termen nu vii cu aparator angajat? se mai poate solicita un termen ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:43, 18 Martie 2012
1.Daca nu va prezentati cu aparatorul ales si in cauza este obligatorie asistenta juridica, judecarea cauzei va continua cu aparatorul desemnat din oficiu, iar daca asistenta juridica nu este obligatorie, atunci va veti formula singur apararea.
2.Un alt doilea termen pentru angajarea unui aparator nu va mai fi acordat de instanta.
Da, instanta nu va mai acorda un alt termen pentru angajarea unui aparator daca nu ati angajat pana la al doilea termen.
Poate sa vina aparatorul si sa ceara amanare daca doriti neaparat amanarea insa depinde insa foarte mult si de complexitatea cauzei.
Daca cauza nu este complexa cererea de amanare formulata de avocat se poate respinge de instanta.
Ar trebui sa va angajati oricum avocat care sa fie cunoscut de instante pentru prestatii deosebite deoarece altfel riscati ca sansele sa fie minime.
Conteaza foarte mult si apararea pe care o va avea de facut pentru ca in principal acesta ar fi motivul amanarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua , luni am ultimul termen in instanța . Astăzi am renunțat la avocata care m-a reprezentat pe parcursul procesului . Ținând cont ca timpul este ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru recurs io_io io_io Partea vatamata intr-un dosar penal poate cere la al doilea termen un avocat din oficiu?Cum se face dovada lipsei mijloacelor materiale pentru angajare ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat - al 11-lea termen oltul oltul proces penal cu doi inculpati....11-lea termen...pot sa cer amanare pt angajare avocat? (eu inca nu am cerut amanare pt angajare avocat,nici nu am fost prezent ... (vezi toată discuția)