avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta studii superioare

Buna seara ,va rog sa -mi spuneti daca nu am licenta data dupa ce am terminat acum doi ani facultatea ci doar adeverinta ca am absolvit facultatea poate fi luat in considerare studiile si pot face parte din personalul unei institutii mai exat pot fi luat in considerare ca si personal cu studii superioare , Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:48, 13 Iunie 2013
In general, pentru posturile care prevad ca cerinta obligatorie studiile superioare, este nevoie de licenta, insa interesati-va concret de cerintele postului care va intereseaza.
imi foloseste la ceva acea adeverinta sau am facut facultatea fara nici un rost
Conform legii, studiile in invatamantul universitar de lunga durata se incheie cu examen de licenta. Cu adeverinta si foaia matricola nu se poate dovedi decat ca persoana a urmat cursurile unei facultati, dar calificarea si dreptul de a profesa se atesta prin diploma de licenta.
Repet insa, trebuie sa va interesati concret care sunt cerintele exacte ale postului pe care il vizati, poate puteti sustine ulterior examenul de licenta.

Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2013
mediator_comeaga, utilizator
aacris a scris:
pot fi luat in considerare ca si personal cu studii superioare

Sincer, NU !
Este ca si cum ati facut scoala de soferi, dar nu ati luat permisul ! Se poate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)