avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martori divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martori divort

La divort din cate stiu, nu se aproba decat 2 martori care pot fi i din familie, intrebarea este: pot fi amandoi martori din familie si daca pe langa martori se pot aduce depozitii scrise si semnate si de alti martori care au vazut si auzit cele intamplate....si in ce masura sunt aceste depozitii valide...
Cel mai recent răspuns: costin27 , utilizator 21:43, 8 Martie 2009
Instanta va aprecia daca trebuie ascultate si alte persoane. In general 2 martori propusi de parte sunt suficienti. Se poate completa probatoriu si cu alte inscrisuri, insa aici nu ma refer la depozitiile altor persoane, ci unele acte pe care le detineti si care pot sa fie folositoare cauzei.
Pot fi amandoi din familie( de exemplu : pentru d-voastra poate fi audiata mama ,iar ea se poate prezenta cu tatal ei ).
Ar fi bine daca ii puteti prezenta in instanta.
Daca veniti cu depozitii scrise s-ar putea intrepreta ca i-ati pus sa scrie ce vreti d-voastra.
La divort nu este nici o restrictie in ceea ce priveste gradul de rudenie. Numarul de martori tine de cat de utile si concludente sunt marturiile pentru cauza si numai daca instanta considera necesar a se mai audia martori suplimentar. In ceea ce priveste depoziitle altor persoane care nu sunt audiate in fata insantei nimic nu va impidica sa le depuneti la dosar, insa la deliberare judecatorul va decide daca le va lua in seama sau nu.
Aceste persoane, vor putea pleda in favoarea mea, numai ca......sunt prea multe fapte intamplate si vazute de prea multi......ce putin 5-6 persoane care stiu partile importante din viata noastra....plus de asta, vreau sa arat ca parinti ei au fost violenti ( batuta mar) pe motiv al relatiei noastre, inainte de casatorie si prin aceasta sa demonstrez ca, prezinta riscul ca si fata de copilul nostru sa devina la fel...si multe altele......
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2009
costin27, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credibilitatea martorilor myboy myboy Am o intrebare, se poate pune la indoiala marturia prietenilor \"de pahar\" ai sotului intr-un proces de divort sau de custodie ? Exista niste criterii de ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal didi98 didi98 buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca in urma batailor primite din partea sotului am solicitat eliberarea certificatului medico-legal,cum poate fi acesta ... (vezi toată discuția)
Divort prin intelegere (din culpa comuna) raluca dragan raluca dragan in cazul divortului prin intelegere (din culpa comuna), se poate pronunta hotararea de divort de la primul termen? daca am cazut de acord asupra custodiei ... (vezi toată discuția)