avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum recuperez banii ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum recuperez banii ?

Poate ma ajuta cineva ma indruma si ma lumineaza si pe mine,am uncontract de v-c pe legea 112,si am o hotarare in care trebuie sa ma duc sa imi ridic banii actualizati, ca ,contractul de v-c este anulat...stie cineva???se va da repede?trebuie sa fac proces,unde?catre cine???sau stau linistit in casa mea???ca acte mai mult ca sigur propietarul nu are,acte ,au trecut 3 ani si nu ma instintat nimeni,nu ma deranjeaza nimeni:))fac rau daca depun cerere sa imi iau banii la valoarea pietei dupa noua lege a caselor?propietarul nu are decat o hotarare in care mi-a anulat actul de c-v in rest nu are nimic altfel cum sa imi imaginez ca nu ma cauta si nu ma cautat niciodata.mersi anticipat,sau dupa noua lege nu mai are cum sa intre in posesie si va fii el despagubit????MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: quite_boyy , utilizator 07:57, 9 Martie 2009
Postati dispozitivul hotararii .In lipsa lui nu va putem ajuta .
asta scrie in hotarare: Ori, cum din probele administrate in cauza rezulta faptul ca reclamantul nu a fost despagubit pentru prejudiciul suferit, instanta,considerand actiunea acestuia intemeiata,o va admite si va obliga paratul,in bazadispozitiilor legale mentionate,la plata sumei de 2627,13 lei RON reprezantand contravaloarea achitata pentru achizitionarea imobilului,actualizata conform indicelui de inflatie la data efectuarii platii. In ceea ce priveste plata cheltuielilor de judecata in baza art 274 Cpc.desi reclamantul este indreptatit la plata acestora, avand in vedere ca nu a facut dovada efectuarii unor astfel de cheltuieli,nedepunand la dosa nici o chitanta in acest sens va fii respinsa ca neintemeiata. PENTRU ACESTE MOTIVE,IN NUMELE LEGII HOTARESTE :Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratului Ministerul Finantelor Publice,ca neintemeiata. Admite actiunea formulata si precizata de reclamantul { adica eu} in contradictoriu cu paratul MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR. Obliga paratul sa plateasca reclamntului suma de 2.627,13 lei reprezentand c/val achitata pentru achizitionarea imobilului-apartament ,actuaalizata conform indicelui de inflatie la data efectuarii platii .Respinge cererea referitoare la plata cheltuielilor de judecata,ca neintemeiata. cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare pronuntata in sedinta publica de la 14 sept 2007.multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati sentinta adinazadina adinazadina Buna ziua, Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2584 lei net, reprezentând drepturi salariale restante şi ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 hotarare investita t.exec. stelian44 stelian44 Revin , avem hotararea inv. cu tiltu executoriu care stabileste suma unui teren imposibil de restituit si obliga o anumita Primarie la suma cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)