avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neclaritati sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neclaritati sentinta

Buna ziua,
Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2584 lei net, reprezentând drepturi salariale restante şi compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 5588, lei reprezentând contravaloare decont. Obligă pârâta să plătească reclamantului sumele de bani reprezentând dobânda legală şi actualizarea cu indicele de inflaţie, aferente debitelor principale, calculate de la scadenţa fiecărei sume componente până la data plăţii efective. Respinge cererea de obligare a pârâtei la plata cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Executorie provizoriu de drept. Cu apel în 10 zile de la comunicare, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VIII-a Civilă, Conflicte de muncă şi Asigurări sociale."
Ma nedumerste partea cu cheltuielile de judecata; nu am cheltuit nimic, m-am reprezentat singura. Ar trebui sa platesc eu ceva?
La fel, nu inteleg ce inseamna executorie provizoriu de drept.
Si daca parata face apel, eu ce ar trebui sa fac?
Multumesc mult.
Adina
Cel mai recent răspuns: adinazadina , utilizator 22:26, 15 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Extrem de clar raspunsul.
Dupa apel, daca tot eu castig, mai exista si alta cale de a ataca hotararea de catre parat?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare rares2213 rares2213 Buna seara,imi poate spune cineva va rog cat este dobanda care trebuie platita pe an in cazul acestui proces.Din cate am inteles de pe net este 6.5% pe an dar ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii ? quite_boyy quite_boyy Poate ma ajuta cineva ma indruma si ma lumineaza si pe mine,am uncontract de v-c pe legea 112,si am o hotarare in care trebuie sa ma duc sa imi ridic banii ... (vezi toată discuția)
Salarii restante oprea_kata oprea_kata Buna ziua, O firma are probleme cu lichiditatile si doreste restructurare. Salariile angajatilor nu au fost platite de 2 luni. Angajatorul vrea sa propuna ... (vezi toată discuția)