avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Delapidare
Discuție deschisă în Executare silită

Delapidare

Buna seara,imi poate spune cineva va rog cat este dobanda care trebuie platita pe an in cazul acestui proces.Din cate am inteles de pe net este 6.5% pe an dar nu sunt sigur,multumesc.

,,Solutia pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 44.000 lei cu titlu de prejudiciu. Obligă pârâta la plata către reclamantă a daunelor interese reprezentând dobânda legală penalizatoare aferentă prejudiciului de mai sus calculate începând cu data de 11.10.2018 şi până la data plăţii efective. Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei de obligare a pârâtei la plata cheltuielilor de judecată. Executorie provizoriu de drept. Cu apel în 10 de zile de la comunicare, cererea de exercitare a căii de atac urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a Civilă, Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale. Pronunţată în şedinţă publică azi 19.12.2018.
Document: 19.12.2018 ''

Alte discuții în legătură

Salarii restante oprea_kata oprea_kata Buna ziua, O firma are probleme cu lichiditatile si doreste restructurare. Salariile angajatilor nu au fost platite de 2 luni. Angajatorul vrea sa propuna ... (vezi toată discuția)
Neclaritati sentinta adinazadina adinazadina Buna ziua, Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2584 lei net, reprezentând drepturi salariale restante şi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. familia ... TudorTGG TudorTGG Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. Familia este in proces cu AFI (Administratia fondului imobiliar) unde am intrat si eu fara voia mea pe ... (vezi toată discuția)