avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 300

Buna ziua,

1.) La randul 3.1 "Prestari servicii intracomunitare care nu beneficiaza de scutire in statul membru in care taxa este datorata" se refera la prestarile de servicii cu si fara drept de deducere? (coloanele 15-16 din modelul de jurnal vanzari al anaf); instructiunile nu-mi sunt suficiente.

2.) Exista "Operatiuni interne neimpozabile" (pt gratuitati, de ex.), se declara in D300?

3.) Operatiunile externe supuse taxarii inverse (baza) – livrari, se includ la vreun rand din declaratia 300?

4.) Operatiunile interne si externe supuse regimurilor speciale de TVA, cu cota 0, se declara undeva in D300? Dar cele intracomunitare (cota 24, cota 0)?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Jurnal vanzari - clarificari/explicatii dona77 dona77 Buna ziua, Referitor la informatiile de preluat pt fiecare coloana din Jurnalul de vanzari (din cele 21 coloane, model anaf), am urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Mod completare "jurnal de vanzari" - tva cristian_conea cristian_conea Am gasit formularul \"Jurnal de vanzari\" la adresa: http://www.contacafe.ro/top... Am 2 intrebari: 1. unde inregistrez o factura emisa in momentul ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare si livrari intracomunitare victorn victorn in legatura cu livrarile intracomunitare ;;acestea sunt scutite de plata tva daca:: 1) ... (vezi toată discuția)