avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta competenta plangere prealabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta competenta plangere prealabila

care este organul competent?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
ariana03, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 12:28, 14 Iunie 2013
Rugam respectati regulamentul prezentului forum si pentru coerenta raspunsurilor nu deschideti mai multe topicuri .
Incercati sa postati intrebarea dvs la topicul initial,pentru ca utilizatorii sa poata analiza precizarile dvs si eventual sa emita opinie
politia sau parchetul de la locul infaptuirii infractiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani! cum se procedează daca un vecin a scos clanța ... Gabi Chirila Gabi Chirila La multi ani! Cum se procedează daca un vecin a scos clanța unui geam al blocului? Va mulțumesc anticipat pentru un răspuns urgent! (vezi toată discuția)
Curatare utilaj cu gheata carbonica 1Octavian 1Octavian Buna dimineata! Va rugam sa ne comunicati daca putem folosi lacatusul mecanic pentru activitatea de sablare a utilajelor cu gheata carbonica sau ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)