avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pierdere arhiva state salarii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pierdere arhiva state salarii

Am solicitat o adeverinta in care sa mi se treaca toate veniturile, orele de noapte, sporul de grupa, etc. in vederea pensionarii. Deoarece societatea la care am lucrat nu mai exista, am cautat unde se afla arhiva societatii, am solicitat adeverinta si mi-a venit un raspuns ce pentru o anumita perioada nu sunt date (nu exista statele de salarii). Cica s-au pierdut pana sa se faca preluarea de firma de arhivare. Exista vreo modalitate sa intru in posesia datelor pierdute din neglijenta unora sau altora?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 14 Iunie 2013
Daca nu mai exista statele de plata nu aveti o alta posibilitate de a demonstra ca ati avut acele venituri in acea perioada (raman valabile numai inregistrarile din carnetul de munca).
Multumesc!
Despre ce perioada este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca Anomissimona Anomissimona Buna ziua, Un prieten de familie, a lucrat intre 1975 - 2007 la o intreprindere care s-a desfiintat. Toate datele fabricii au fost preluate de o arhiva (un ... (vezi toată discuția)
Arhiva societatilor desfiintate dupa 1989 Serbu Serbu Unde pot sa gasesc arhiva unei societati din Bucuresti, care dupa 1989 sa transformat in mai multe societati comerciale cu capital privat sau mixt. Am nevoie ... (vezi toată discuția)