avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Echivalare studii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Echivalare studii

Bună ziua,
Am terminat specializarea teologie ortodoxă, cu mulţi ani în urmă.Mi se cere acum să echivalez studiile cu teologie pastorală.Cum se procedează? Pe cine am mai întrebat mi s-a răspuns că trebuie să mă înscriu din nou în anul I şi să-mi susţin aceleiaşi examene, ceea ce implică costuri foarte mari.

Alte discuții în legătură

Echivalare doctorat cu gradul i in invatamant niculina_ina niculina_ina Va rog, daca se poate, sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema mea: Sunt profesor titular pe o catedra de limba franceza cu grad didactic ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proiectare constructii civile cu diploma de inginer dilpomat inginerie economica in constructii akimrules30 akimrules30 Buna ziua, Marea mea intrebare la care aparent nimeni nu stie un raspuns argumentat cu o anume lege este urmatoarea: Am dreptul sa semnez pe planurile de ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea de drept si administratie publica. pot sustine examenul pentru barou? elena00 elena00 Buna ziua , daca am terminat facultatea de drept adm.publica pot sa ma inscriu in Barou ? Ast. rasp. ! Multumesc !:O (vezi toată discuția)