avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... echivalare doctorat cu gradul I in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

echivalare doctorat cu gradul I in invatamant

Va rog, daca se poate, sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema mea:
Sunt profesor titular pe o catedra de limba franceza cu grad didactic definitiv, am terminat Facultatea de Teologie Ortodoxa, sectia religie- limba franceza si sunt doctorand in anul III la Facultatea de Teologie Ortodoxa.
As vrea sa stiu daca si in ce conditii imi pot echivala doctoratul cu gradul didactic I in invatamant. Mentionez ca am in catedra numai ore de limba franceza.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
niculina_ina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 17 Iulie 2011
Art.242 alin.7 din Legea nr.1/2011 prevede ca, personalului didactic incadrat in invatamantul preuniversitar, care indeplineste conditiile de formare initiala si care a obtinut titlul stiintific de doctor, i se acorda gradul didactic I, pe baza unei metodologii elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare doctorat cu definitivat Emese Grosz Emese Grosz Sunt titulara in invatamant cu nota 9 la titularizare obtinuta in 2019 si cu post titular fara definitivat. Imi pot echivala doctoratul cu definitivatul iar ... (vezi toată discuția)
învãþãmânt gaman ionel gaman ionel Sunt profesor cu licenţă în inginerie economică în domeniile electric,electronic şi energetic cu definitivatul în electrotehnică-electromecanică.Am ... (vezi toată discuția)
Doctorat - echivalare și spor Valentin Ionescu Valentin Ionescu Dacă doctoratul este echivalat cu gradul I se mai plătește și sporul? (vezi toată discuția)