avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... învãþãmânt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

învãþãmânt

Sunt profesor cu licenţă în inginerie economică în domeniile electric,electronic şi energetic cu definitivatul în electrotehnică-electromecanică.Am şi masteratul în ing.şi managementul sistemelor de producţie (mecanică).Dacă fac doctoratul în mecanică ,
mai trebuie să mai dau gradele 2 şi1?
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 12:39, 15 Februarie 2011
Potrivit dispozitiilor art 242 alin (7) din legea 1/2011 Personalului didactic incadrat in invatamantul preuniversitar, care indeplineste conditiile de formare initiala si care a obtinut titlul stiintific de doctor, i se acorda gradul didactic I, pe baza unei metodologii elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului
Ramane sa verificati la minister ce pasi aveti de urmat pentru recunoasterea gradului.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare doctorat cu gradul i in invatamant niculina_ina niculina_ina Va rog, daca se poate, sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema mea: Sunt profesor titular pe o catedra de limba franceza cu grad didactic ... (vezi toată discuția)
Echivalare doctorat cu definitivat Emese Grosz Emese Grosz Sunt titulara in invatamant cu nota 9 la titularizare obtinuta in 2019 si cu post titular fara definitivat. Imi pot echivala doctoratul cu definitivatul iar ... (vezi toată discuția)
Spor de doctorat Greenman Greenman Buna ziua, Am obtinut titlul stiintific de doctor in domeniu Geografie in noiembrie 2016. Pot preda atat biologie, fiind licentiat in Ecologie, cat si ... (vezi toată discuția)