avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbu de mediu vs. SRPCIV
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbu de mediu vs. SRPCIV

Poti da in judecata SRPCIV-ul pt a-i obliga sa inmatriculeze masina fara sa platesti taxa de mediu? Pana la solutionarea cauzei cum se poate face sa circuli cu mai mult de 3 nr. rosii?
Cel mai recent răspuns: alin2106 , utilizator 17:21, 14 Iunie 2013
Poti sa ii dai in judecata, e dreptul tau. In functie de judet, vei primi ADMIS sau RESPINS la cerere. Tot asa, poti introduce Ordinanta Presedintiala pentru obligarea SRPCIV la emiterea de numere provizorii pina la solutionarea cauzei. Dar aceste numere sunt extrem de costisitoare .... SUCCES!
Si este ceva tipizat, in afara de cerere trebuie sa mai depun alte acte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de circulatie provizorie auto costin_tat costin_tat BUNA ZIUA!Am cumparat o masina adusa din Germania si a fost scos un set de numere rosii din bucuresti.Eu locuiesc in Braila.de unde pot scoate alte numere ... (vezi toată discuția)