Am avut o executare silita , am fost la executor , am facut o esalonare a platii , am incheiat datoria , am primit de la executor hartie de incetare a executarii ca urmare a stingerii datoriei pentru ca astazi sa primesc un telefon de la un domn care sustine ca mai am o datorie de 2500 ron . Am cerut o hartie oficiala in care sa scrie de unde mai este aceasta suma insa dansul vrea sa facem un nou acord de plata si pe urma sa i-mi puna la dispozitie alte documente , altfel ma ameninta cu executarea silita .
Daca eu am o hartie de la executor cu numar de dosar in care scrie foarte clar ca inceteaza executarea silita ca urmare a achitarii debitului de ce mai sunt amenintat cu executarea ???
Cum sa faceti o esalonare de plata pentru o datorie despre care nu aveti detalii? Facand asa ceva inseamna, in primul rand, ca recunoasteti datoria. Asa va poate executa fara probleme in caz de neplata. Poate sa fie o datorie prescrisa.
Urgent
bucu
buna ziua
am avut in 2007 un credit la o banca in jur de 1500 lei, am si platit un timp dar de mult timp nu. acum am primit prin tel. un mesaj ca mai am 24 ... (vezi toată discuția)