avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere certificat de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere certificat de inmatriculare

Buna seara. Mi-a fost astazi retinut certificatul de inmatriculare pentru expirare ITP la ora 13:00 de catre Politia locala Tulcea, dar nu am prezentat certificatul de inmatriculare si mi-a scris doar pe procesul verbal ca se retine si am primit amenda. Avand certificatul de inmatriculare am fost repede si mi-am facut ITP-ul pentru ca masina nu arata a fi blocata in sistemul lor la un oarecare centru de verificare ITP. Certificatul nu a fost retinut de RAR, ci de un membru al politiei rutiere. Pot face ceva in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: lucian_lucas , utilizator 19:10, 18 Iunie 2013
Concret care este realitatea pentru ca initial sustineti dar nu am prezentat certificatul de inmatriculare,ca ulterior sa reveniti cu precizarea Certificatul nu a fost retinut de RAR, ci de un membru al politiei rutiere.

Daca in final certificatul a fost retinut,in baza dovezi efectuarii ITP va adresati autoritatii care a retinut documentul,aceasta urmand a va restitui actul
lucian_lucas a scris:

Mi-a fost astazi retinut certificatul de inmatriculare(...)
dar nu am prezentat certificatul de inmatriculare :O si
mi-a scris doar pe procesul verbal ca se retine.:O
Avand certificatul de inmatriculare:O am fost repede si mi-am facut ITP-ul(...)
Certificatul nu a fost retinut :O de RAR, ci de un membru al politiei rutiere.:O


unde se afla acum certificatul de inmatriculare?
daca se afla la politie de ce a fost retinut din moment ce aveati ITP-ul asa cum sustineti?
Nu i-am prezentat certificatul de inmatriculare, dar acesta mi-a scris pe procesul verbal "retinere certificat de inmatriculare". Eu avand certificatul m-am dus repede la o statie ITP si mi-am facut ITP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se retine permisul de circulatie? dragosql dragosql Am fost oprit de catre un filtru de politie, conducand un autovehicul INMATRICULAT in spania, le-am prezentat actele masinii, agentul de politie constatand ca ... (vezi toată discuția)
Itp expirat de un an de zile rca valabil??? ioana_2009 ioana_2009 In luna octombrie 2008 un autotursim a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victima cu vatamare grava pentru care are dosar penal. Inculpatul nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sambata 10.08.24, ma opreste politie pt o verificare ... NinelM NinelM Buna ziua, Sambata 10.08.24, ma opreste politia pt o verificare de rutina, si descoperim impreuna ca am ITP expirat de 2 saptamani. Bineinteles ca se retine ... (vezi toată discuția)