avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme la bloc - copiii lovesc cu mingea masinile ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme la bloc - copiii lovesc cu mingea masinile parcate

buna seara am o mica problema la bloc cu copii care se joaca cu mingea si da mereu in masina, nu sunt singurul patit sunt f multe masini in aceea zona , cui as putea sa ma adresez sa rezolv problmea, va multumesc pt raspunsuri.
Initial incercati solutionarea amiabila direct cu copii sau parintii acestora
In caz de nesolutionare a,amiabila,aveti dreptul sa sesizati oficial organul de politie responsabil,pentru a aplica prev L nr 61 republicata
Sigur, sa vina politia sa le dea un avertisment si peste 7 zile avertizatii sa ii intepe cauciucurile sau sa ii zgarie masina reclamantului !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)
Furt? sandutudorache sandutudorache In spatele blocului in care locuiesc este o parcare asfaltata. Copiii joaca tenis de picior cateodata acolo.Azi un domn a venit si le-a luat mingea si a ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru copii care se joaca fotbal in parcare? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Presupun ca este o problema generala si foarte des intalnita. Am probleme cu copii care se joaca fotbal cu mingea in parcarea de masini in care ... (vezi toată discuția)