avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retrocedare teren agricol Kogalniceanu. Comunicare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retrocedare teren agricol Kogalniceanu. Comunicare hotãrâre.

am avut proces in 23 aprilie sa hotarat retrocedarea a 10 ha teren agricol prin despagubiri dar nu am primit nici acum hotararea acasa ce se intimpla
Cel mai recent răspuns: Adriana Tugui , Avocat 12:38, 15 Iunie 2013
O decizie data in recurs nu se comunica. Daca va referiti la o sentinta data de Judecatorie, va sugerez sa verificati la arhiva instantei.
Uneori redactarea sentintei civile dureaza mai mult de o luna. Stadiul acesteia il puteti afla la instanta. Daca nu este inca redactata puteti face o cerere privind urgentarea redactarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei salsa salsa Am fost parte intr-un proces de uzucapiune care sa incheiat in 26 oct. 2011, urmand a se da sentinta. Sa amanat pronuntarea pe 2 noem. apoi pe 9 noem.cand sa ... (vezi toată discuția)
Pronuntare ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, As dori sa aflu cat dureaza o pronuntare la Tribunalul Bucuresti. Am avut doar o singura infatisare, sectia 8-litigii de munca- si s-a si hotarat ... (vezi toată discuția)
Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)