avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... urgent-probleme cu impozitul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

urgent-probleme cu impozitul

buna ziua
daca ma poate ajuta cineva va rog in aceasta problema pe care o am cu fiscul. am avut contract de inchiriere cu o firma si anul trecut prin octombrie s-a mutat in alta parte ca numai mi-a platit chiria si le-am zis sa plece, la care acum mi-a venit impozitul pe 2009, de ce mi-a mai venit mie impozit atata timp cat administratia financiara trebuie sa stie ca firma are alt sediu, ce trebuie sa fac, ca eu anul trecut am platit impozit pe tot anul dar din octombrie ei figureaza la o alta adresa la care ei tot mi-au trimis acea instiintare ca am de platit impozit. si nici nu am stiut ca trebuie sa reziliez contractul, imi poate da amenda ca nu am reziliat contractul si va trebui sa platesc si impozitul ? ce amenda imi vor da ? nu exista un avertisment ? sau cum sa procedez, ce trebuie sa fac ? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:40, 9 Martie 2009
Reziliati contractul de inchiriere cu semnatura firmei respective - fostul chirias - incepand cu data de la care nu v-au mai platit chirie si prezentati contractul la finante, solicitati sa vi se recalculeze impozitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor-impozit ilegal dany_ct2000 dany_ct2000 buna ziua daca ma poate ajuta cineva va rog in aceasta problema pe care o am cu fiscul. am avut contract de inchiriere cu o firma si anul trecut prin ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara summerday summerday Buna ziua, am inchiriat apartament unei firme straine, cu cotract pe doi ani, inregistrat la Administratia Financiara, pt sediu de firma si birou. Dupa 10 luni ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract comodat prin vointa partilor si incheiere contract inchiriere pentru sediul social al unei societati comerciale. marinamar marinamar Buna ziua. As dori sa reziliez contractul de comodat incheiat ptr sediul social al societatii si sa incheiem un contract de inchiriere tot la acelasi sediu. ... (vezi toată discuția)