avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nelamurire - dobanzi si penalitati abuzive?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nelamurire - dobanzi si penalitati abuzive?

Am cumparat un produs in rate pe 5ani, nu am mai putut plati rata in intregime in ultimul an si am platit doar minimul de plata, cum era si normal la data scadenta am ramas cu un debit la ei. La acest debit au inceput sa imi calculeze alte dobanzi , inteleg este normal, dar imi calculeaza si penalitati de intarziere, plus un comision de 45 de lei daca nu platesc minimul de plata calculat de ei pana in data de 25 a luni. Platesc acest minim lunar (35 de lei) dar debitul meu a crescut foartemult (1500lei) si imi tot calc dob si penalitati care incep sa fie tot mai mari . Este posibil sa platesc dobanzi si penalitati calculate la dob si penalitati ca practic astea sunt. Va rog sa ma ajutati. Ce as putea pati daca nu mai platesc
Platind doar minimul de plata, sigur ca datoria dvs creste.
Veti ajunge sa fiti executata silit pt o suma enorma.
Cereti explicatii firmei in scris.
Uitati-va in contract daca sunt prevazute acele comisioane si cat penalitati. Neregulile le puteti reclama la protectia consumatorului.
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselata de un ifn vasilica2412 vasilica2412 In septembrie 2006 am luat 2 produse de la Altex, credit dat de euroline in val de 4826 ron, 60 de rate cate 80,43 ron pe luna, m-i s-a emis si un card mi-am ... (vezi toată discuția)
Comisioane bancare denisatoma denisatoma Buna ziua, Am un credit la Banca facut in martie 2009 la care mi s-au adaugat comisioane de administrare si de risc iar dupa cateva zile de intarziere ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creditului de nevoi personale mika21 mika21 Buna ziua, am contractat de la o banca un credit de refinantare pe 10 ani, in 2006, fara giranti si fara garantii. Din 03/ 08 pana in 03/09 nu am avut servici ... (vezi toată discuția)