avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajari la PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajari la PFA

Sunt pfa si am o activitate sezoniera.Am o eleva care face practica la mine.Trebuie sa-i fac CIM,dar unei pensionare care ma ajuta?Le pot face un contract de prestari servicii?Ce e mai avantajos pentru mine?
Cel mai recent răspuns: ilie_a64 , utilizator 15:32, 16 Iunie 2013
Contractele de prestari servici se pot incheia numai pentru activitati ocazionale.
Celor doua persoane le puteti incheia c.i.m. fie cu timp partile , fie cu norma intreaga , pe durata determinata sau nedeterminata.

Desfasurarea practicii se face in baza unui contract incheiat cu unitatea scolara al carei eleva este acea persoana?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remunerare persoana pentru prestare servicii andrei2005 andrei2005 Buna ziua, Care sunt posibilitatile de a remunera o persoana ce presteaza servicii ocazionale, cu durata intre 4-5 zile si o luna ca si ghid turistic pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbarea contractului individual de munca in conventie de prestari servicii sylvia71 sylvia71 Buna ziua, Lucrez la o asociatie de proprietari cu contract individual de munca si am dori sa schimbam in conventie de prestari servicii. As ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar la bazele sportive Justitiarul711 Justitiarul711 Clubul sportiv doreste sa incheie contracte de prestari servicii sportive cu antrenorii care sunt pensionari. Rog daca are cineva un exemplu de contract sa ... (vezi toată discuția)