Buna ziua! Doresc sa-mi dati si mie niste lamuriri cu privire la modul in care a fost efectuata o succesiune, daca a intrunit elementele legale, si daca nu, ce se poate face in acest sens? Mama mea a decedat in anul 2006. In anul 2008, impreuna cu ceilalti trei frati a-i mei au mers la un notar public unde au facut succesiunea. In urma acesteia,doi frati au intrat in posesia a unei case si terenul aferent,fiecare,al treilea renuntind in favoarea celor doi. Mentionez faptul ca eu nu am fost chemat la
succesiune, mai mult in actul de succesiune , eu nu sunt mentionat in nici un fel. Multumesc si astept un raspuns din partea dvs. Cu stima
Luati legatura cu un avocat, pentru ca s-ar putea sa va fi pierdut dreptul tinand cont ca erati obligat sa acceptati expres sau tacit succesiunea in termen de 6 luni de la decesul mamei. Daca avocatul ascultandu-va povestea si studiind documentele considera ca mai aveti sanse , puteti cere in instanta anularea certificatului de mostenitor.
Mostenire
elenadinu
Draga echipa avocatnet, am si eu o intrebare... am o cunostinta care are o problema cu o mostenire in sensul ca sora mamei sale a decedat acum 7 ani iar sotul ... (vezi toată discuția)