avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Procedura mediere in cazul unui conflict stins
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Procedura mediere in cazul unui conflict stins

Buna ziua,

va rog sa imi raspundeti- daca se poate- la urmatoarea intrebare: ce se intampla in cazul in care conflictul dintre parti s-a stins inainte ca acestea sa se prezinte la sed. de informare privind avantajele medierii, programata deja? Am o astfel de situatie, practic a disparut obiectul sedintei de informare; totusi, eu as emite cel putin PV de informare pt. solicitant, avand in vedere ca ar putea reaparea conflictul (este vorba despre plata constanta/lunar a unei sume de bani; debitorul a ajuns la zi cu plata, dar este posibil sa acumuleze din nou intarzieri).

multumesc!

Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
DLT, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 09:25, 18 Iunie 2013
Parerea mea este ca va puteti folosi de anexa nr.2 la Ghidul privind informarea, adoptat de Consiliul de mediere în şedinţa din data de 26.01.2013, unde la paragraful cu motivul pentru care nu s-a putut realiza informarea partilor se poate trece inpacarea acestora .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta 2 parti din trei la informare, ce se elibereaza? Ramona24 Ramona24 Invit la informare 3 parti , una precizeaza ca poate in alta zi decat cea fixata, accept sa informez separat in doua zile 3 parti. In prima z i ... (vezi toată discuția)
Model pv de neacceptare amedierii Irina S. Irina S. Va rog, am nevoie de un PV de neacceptare a medierii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Procedura mediere geogeorge geogeorge buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele chestiuni: 1. daca cineva face o invitatie la mediere si nu se mai prezinta(il informeaza si pe ... (vezi toată discuția)