Am fost vinovat in producerea unui accident rutier, am avariat o masina parcata, nu au fost victime, doar daune materiale semnificative de ambele parti. Pagubitul a fost prezent la fata accidentului si nu a fost de acord cu rezolvarea amiabila.
A venit politia la scurt timp si deoarece eram baut, mi s-au recoltat probe de sange.
Ma astept sa-mi iasa peste 0.8 alcool in sange.
Ce pot sa fac acum si ce avocat din Galati poate sa ma ajute!
Daca imbibatia alcoolica in sange depaseste valoarea de 0,8 vi se va deschide dosar penal. Foarte probabil veti condamnat (cred ca cu suspendare), iar permisul de conducere va fi anulat.
Pentru ca ati condus sub influenta bauturilor alcoolice, avand o imbibatie alcoolica peste 0,8, se va intocmi un dosar penal pe numele dvs. Pedeapsa pentru aceasta infractiune este de la 1 la 5 ani, insa in cazul ]n care nu aveti antecedente penale si dati dovada de o atitudine sincera si de regret, pedeapsa se va ridica la cateva luni cu suspendare.
De preferat ar fi sa fiti asistat juridic.
In acest moment, problema dvs. nu este masina avariata, intrucat reparatiile vor fi suportate de asiguratorul dvs RCA. Insa in cazul in care veti fi gasit vinovat de savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, avand o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, asiguratorul se va intoarce impotriva dvs., urmand sa achitati si suma cu care a fost despagubit.