avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Executare contributii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Executare contributii sanatate

buna ziua,
Sotul meu a avut activitate independenta cu contract de colaborare cu o firma jumatate de norma fiind si salariat pe jumatate de an 2008 si anul 2009, platind impozit pe norma de venit la finante.in aprilie am depus cele necesare la casa de sanatate judeteana in urma unei instiintari.in 7 iunie a venit de la anaf o somatie si un titlu executoriu cu suma de 250 lei.azi a fost sa plateasca suma iar la anaf petrosani i-au spus ca mai are si penalitati tot 250 lei.bineinteles ca nu a mai platit.
cei de facut?am inteles ca se poate face cerere la casa de anulare a penalitatilor.
cine ma poate lamuri care sunt pasii de urmat?
va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
gabryelalion, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributii pfa sanducatanas sanducatanas Am avut PFA si mi-am suspendat activitatea in 23 aprilie 2009.Am primit somatie de plata de la Finante in data de 11 februarie 2014 sa platesc suma de 1128 lei ... (vezi toată discuția)
Plata catre sanatate. Imparatul Imparatul Am primit un plic prin care datorez catre sanatate o suma de 4500 ron cu tot cu penalizari ce le-am realizat din activitati independente, adica venituri din ... (vezi toată discuția)
Somatie plata insotita de titlu executoriu Iael Iael Buna ziua, Impreuna cu sotul meu suntem asociati intr-o societate (microintreprindere ) si angajati cu carte de munca . Din vara anului trecut nu am mai ... (vezi toată discuția)