avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autoturism pe PFA la norma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autoturism pe PFA la norma

Buna ziua

Eu am un PFA la norma de venit, si doresc sa preiau un leasing al unei masini pe acest PFA.
Pot sa preiau leasingul pe acesp PFA.
Daca da, ce trbuie sa fac dupa terminarea leasingului ca sa vand acel autoturism?
Il pot vinde? In ce conditii il pot vinde?
In conditii obisnuite, il puteti vinde.
Dvoastra la ce va ganditi cand puneti aceasta intrebare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva leasing deductibil daca inchei leasingul inainte de 1 an? adi19762002 adi19762002 Buna ziua! Lucrez la o firma care are ca obiect de activitate principal vinzarea de autoturisme second-hand. Firma achizitioneaza si in leasing masini sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism luat in leasing BARBU ANA BARBU ANA am nevoie de un sfat,un coleg de la munca mi-a propus sa facem schimb de masini,eu am un opel astra an 98,el un logan an 2008 si sa-i mai dau o diferenta in ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate masina de pe firma pe persoana fizica costalisna costalisna Am luat o masina pe firma in 2008, urmand ca dupa ce termin leasing-ul si masina e amortizata, sa o transfer pe persoana fizica. Acum am terminat leasing-ul, ... (vezi toată discuția)