avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doua popriri pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Doua popriri pe salariu

buna seara.am si eu o mare problema.o banca la care sunt restanta a trimis firmei la care lucrez o hartie prin care cere poprire pe salariu.firma imi opreste acum 1/3 din venitul net,si imi baga diferenta pe card.acum,a doua banca la care sunt restanta mi-a blocat conturile,fara a-mi trimite hartie la firma.cand s-a bagat lichidarea vineri,firma mi-a oprit treimea corespunzatoare primei popriri,si mi-a pus pe card diferenta de bani.m-am dus sa o ridic,iar banca nu a vrut sa-mi deblocheze banii pentru ca a zis ca o a doua banca mi-a blocat contul.bun,inteleg,dar legal,oricate banci as avea cu popriri,nu au voie sa-mi opreasca mai mult decat 1/2 din ssalariu .de ce banca nu vrea sa-mi deblocheze diferenta de bani? ce pot face in situatia asta? m-a lasat efectiv fara bani de paine.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:08, 18 Iunie 2013
Nu ai voie sa blocheze intregul salariu. Faceti cerere scrisa , dovediti ca 1/3 e oprit de angajator, cereti-le sa opreasca diferenta intre 1/2 si 1/3 din venitul salarial net si sa va elibereze diferenta. sunt obligati sa faca asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie NastaValentin NastaValentin mi sa facut o poprire la contul pe care il am l o anumita banca de catre o alta la care am mai multe rate restanta,am reusit sa deblochez contul dar mi sa luat ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)