avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocatul poate fi schimbat inainte de pronuntarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocatul poate fi schimbat inainte de pronuntarea sentintei finale, intr-un proces de partaj?

Buna ziua! E vb de un proces de partaj care dureaza de sapte ani. Avocata i-a spus mamei ca e deja prea vechi dosarul si ca tb finalizat,insa propunerea finala pe care a facut-o tatal meu nu e cea mai avantajoasa. Avocata a recunoscut ca vrea sa se finalizeze mai repede procesul si, in concluzie,n-o mai intereseaza sa obtina varianta cea mai buna pt mama mea. In concluzie,poate fi schimbat avocatul,avand in vedere ca,peste doua zile, urmeaza sa se pronunte sentinta finala? Nu cunosc termenii juridic,dar au tot fost date amanari din partea ambelor parti si am inteles ca nu mai este posibila o noua amanare.
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 21:38, 18 Iunie 2013
poti schimba avocatul cand vrei tu. nu stiu insa pe cine gasesti tu asa repede dispus sa preia dosarul.
Eu ma gandeam ca ar putea cere mama mea schimbarea avocatului chiar miercuri,in momentul prezentarii in fata judecatorului,inainte ca acesta sa pronune sentinta. E posibil acest lucru?
Daca urmeaza sa se pronunte..de ce ai nevoie de avocat ? Asteptati sa se pronunte si daca nu va convine, atacati hot. impreuna cu alt avocat
Multumesc. Deci poate fi facut recurs, chiar daca procesul e atat de vechi,iar dosarul tb inchis?
Sunteti la fond, da ? Dupa ce se pronunta instanta, veti primi hotararea motivata acasa si tot acolo va zice in cat timp se poate ataca.
Dupa ce stiti ce s-a hotarat puteti vb cu un alt avocat.
si totusi.. 7 ani ? :O ce-au atata de impartit ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Explicatie juridica hulub65 hulub65 Buna ziua! va rog,ajutati-ma ce pot intelege prin termenul ,,cale de atac odată cu fondul,,? este un dosar de partaj (vezi toată discuția)
- concluziile scrise - depunere în litigii de muncă bună ziua ... oanaportar oanaportar - Concluziile scrise - depunere în litigii de muncă Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva lămuriri : - până când se pot ... (vezi toată discuția)