avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... explicatie juridica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

explicatie juridica

Buna ziua!
va rog,ajutati-ma ce pot intelege prin termenul ,,cale de atac odată cu fondul,,?
este un dosar de partaj
Cel mai recent răspuns: hulub65 , utilizator 19:27, 15 Noiembrie 2015
Inseamna ca incheierea se poate ataca doar atunci cand se ataca sentinta de fond, nu separat
pe scurt,se poate contesta la finalul procesului?
Instanta o pronuntat o incheiere interlocutorie care a stabilit cotele parti/contributia si masa bunurilor partajabile.Cand va pronunta sentinta in fond este tinuta de ceea ce a dispus prin aceasta incheiere.

Daca sunteti nemultumit de solutia din incheiere o veti putea ataca motivat in termenul prevazut de lege care va curge de la data comunicarii motivarii hotararii de la fond. Nu o puteti ataca separat.
multumesc,momentan suntem la lista cu experti,s a stabilit cota parte;pot contesta valorile unor credite,bunurilor cum s au impartit?
Dupa depunerea rapoartelor de expertiza veti avea posibilitatea de a formula obiectiuni la concluziile acestora. Puteti sa va angajati si un expert parte. Obiectiunile trebuiesc motivate si binenteles raportate si la probele dosarului.

Nu aveti avocat angajat ?

Alte discuții în legătură

Dupa pronuntare ce urmeaza ? azi112010 azi112010 As avea si eu urmatoarele intrebari: - cum aflu ce se dispune la pronuntare (ni s-a spus ca in 5 zile) ? - dupa pronuntare, in cazul in care ceva nu este ... (vezi toată discuția)
Partaj SLAMA CRISTINA SLAMA CRISTINA CCARE SUNT ETAPELE UNUI PARTAJ? (vezi toată discuția)
Obiectii la ..incheiere !? tutu12 tutu12 .. s-a dat o incheiere intr-un proces de partaj , hotarandu-se desemnarea unor experi evaluatori de bunuri si .. contabil. O bservand ulterior incheierea am ... (vezi toată discuția)