in data de 9 iunie 2013 m-am luat la cearta cu [editat - nu mai dati nume de persoane pe forum] si i-am tras un sut si am dat cu spray. pe unirii[ loc public cu camere video]. in data de 20 iunie sunt chemat la politie sa dau declaratiicreca. scrie : dosar penal nr 2901/P/2013. ce patesc? ce trebuie sa fac?
buna ziua,
In citatia pe care ati primit-o trebuie sa scrie si calitatea in care sunteti chemat pentru a da declaratii? Care este ea?
Oricum, va trebui sa va prezentati la politie pentru a da o declaratie. Din cele descrise de dvs. ati putea fi acuzat de lovire sau alte violente. Sfatul meu este sa va prezentati acolo cu un aparator.
ma aflam pe pietonal[un loc unde circula lume,sunt banci pe care stai,etc], iar respectivul vorbea cu un alt baiat despre mine si radea de mine biuneinteles. m-am intors la el si l-am intrebat de ce rade de mine si daca mai rade mult.i-am pus mana pe cap si i-am spus: mai razi mult ,mai razi mult ca ma scoti din sarite.atunci el s-a ridicat si a dat sa plece drept care i-am tras un sut si am pulverizat sprey asupra sa. anul trecut acest individ a venit la mine acasa si nu a mai bocanit la usa asa cum se procedeaza. pur si simplu a apasat pe clanta si a intrat in casa. eu eram indormitor,iar cand am auzit usa de la intreare am iesit pe hol si ce sa vezi? il vad pe acest individ in casa la mine. il intreb :dar ce faci? nu stii sa bati la usa? ar trebui sa sun la 112 sa te bag la violare de domiciliu,dar te iert. iar el acum ami face plangere penala creca are nevoie de bani.
am fost astazi la politie sa dau declaratie si am vazut ce a declarat el. a declarat ca i-am dat o palma si i-am dat cu sray iritant lacrimogen si ca am vrut sa il lovesc cu un baston telescopic.
Spray lacrimogen
Oanaa33
In urma cu aproximativ 2 luni fiului meu in vârstă de 12 ani ia fost pulverizat spray lacrimogen cu piper in ochi si pe fata,această fapta fiind comisa de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie
CHMarius
Buna seara ,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie .
De curand am avut o altercatie verbala cu un vecin , iar cand l am vazut cu spray lacrimogen in mana ... (vezi toată discuția)