avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal sau nu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal sau nu

buna ziua. ma numesc marius si as dori sa va intreb urmatoarele: daca cine se duce la politie si declara ca in data de ...... a fost lovit cu palma peste fata ,pe urma i s-a dat cu spary iritant lacrimogen si a incercat sa i se dea cu un baston telescopic in cap, se deschide dosar penal? si daca in urma probatoriului se constata ca l-am injurat si i-am dat un sut in fund din gluma ,dar nu am folosit spray iritant lacrimogen si nici baston telescopic .ce se intampla cu dosarul? se incheie la politie sau merge mai departe? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florian Agapescu , Avocat 15:37, 22 Iunie 2013
Daca persoana vatamata face plangere prealabila la politie se vor face acte de cercetare penala de catre organele de politie, fiind posibil ca in urma cercetarilor sa se dispuna inceperea urmaririi penale pentru loviri sau vatamare corporala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept raspuns urgent - chemat pentru declaratii la politie ContSters241583 ContSters241583 in data de 9 iunie 2013 m-am luat la cearta cu [editat - nu mai dati nume de persoane pe forum] si i-am tras un sut si am dat cu spray. pe unirii[ loc public ... (vezi toată discuția)
Dacă m-am certat cu un individ și ma înjurat și chiar ma ... Patraulea11 Patraulea11 Dacă m-am certat cu un individ și ma înjurat și chiar ma amenințat am scos sabia doar casa îl Timorez nu l-am lovit absolut nimic am plecat am povestit ... (vezi toată discuția)
Baston telescopic legal sau nu SoulOfArcher SoulOfArcher Buna ziua tocmai ce mi-am achizitionat un baston telescopic , din cauza unor intamplari recente mi-am zis ca ar trebui sa am ceva pentru autoaparare , in caz ... (vezi toată discuția)