avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintat cu reclamatie la Politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintat cu reclamatie la Politie

Ieri am trimis un [editat/reclama] telefon prin courier unui tip din Timisoara fara sa mentionez ca ecranul era ciobit.Astazi dupa ce a ridicat coletul a spus ca deoarece nu am semnalat acest defect mi-a facut palngere la politie.Ce se va intampla?
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: mitzas , utilizator 15:41, 18 Iunie 2013
Probabil pentru

Art. 215 Cod Penal
Înşelăciunea
Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.
Faceti un drum la Timisoara, restituiti suma data si cereti-va scuze, solicitandu-i sa retraga plangerea.E singura cale sa incercati o impacare.Altfel urmeaza cercetare penala, declaratii politie si probabil o amenda administrativa.
av.M.Hornea
Chastia e ca pentru treaba asta urma sa imi puna banii in cont dar nua a facuto si mi+a trimis telefonul inapoi.Maine telefonul va fi iar la mine iar banii sunt tot la el.Va veni politia acasa sau chestii de genu?
Nu. Veti fi citata de catre politie sa va prezentati la sectie sa dati declaratii. (asta la politie in Timisoara). Mai ramane de vazut daca intr-adevar v-a facut plangere penala sau a zis doar asa.
av.M.Hornea
in cat timp voi primi citatia?nu mi se pare nici o infractiu din moment ce eu am trimis telefonul de proba...el a vazut ce a primit daca ii convine bine daca nu trebuia sa il tirmita inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat o teapa si nu stiu ce se va intampla famy201 famy201 Am dat o teapa si nu stiu ce se va intampla dupa aia voi ajunge la inchisoare sau o sa primesc o amenda ? Teapa a decurs in urmatoarele: Am vrut sa fac ... (vezi toată discuția)
Suspect în dosar de înselaciune Darius2o14 Darius2o14 Salut as dori si eu sa stiu ce primesc pentru chestia asta . Acum 1 an am fost sunat de un prieten si am fost rugat sa ridic niste bani nu stiam de unde ... (vezi toată discuția)
Teapa in urma intermedierii pe un site mihai46 mihai46 buna ziua in urma cu cateva zile pe [EDITAT].ro am cazut de acorrd cu un anume ela 36 care repezeta userul sa facem un schimb avea un laptop care era la ... (vezi toată discuția)