avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - am cumparat online un telefon care nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - am cumparat online un telefon care nu functioneaza

Am cumparat de pe un site de la o persoana fizica un telefon.Am intrebat de funtionalitatea telefonului mi sa spus ca arata si functioneaza 10/10.Telefonul a fost trimis prin curierat,pachetul a ajuns intact,telefonul din cutie din nefericire nefunctional.Am discutat cu vanzatorul si mi-a spus ca a trimis tf funcional,i-am spus ca o sa trimit inapoi coletul dar a spus ca nu il ridica si ca o sa mi se returneze dupa 10 zile inapoi''Probabi'' e constient ca a trimis tf stricat,,,ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?o plangere penala sau?

Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
diana36, utilizator
Da, depuneţi plângere penală împotriva vânzătorului şi depuneţi probe prin care să vă susţineţi plângerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Produs primit resigilat si pachetul desfacut numaieoadi numaieoadi Povestea mea incepe de data de 30.11.2015 cand am comandat un telefon \"LG G FLEX 2\" la pretul de 1119 lei . In aceea zi am primit mail de confirmare care ma ... (vezi toată discuția)