avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs primit resigilat si pachetul desfacut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs primit resigilat si pachetul desfacut

Povestea mea incepe de data de 30.11.2015 cand am comandat un telefon "LG G FLEX 2" la pretul de 1119 lei . In aceea zi am primit mail de confirmare care ma instiinta ca voi primi comanda in maxim 5 zile lucratoare . Bun zilele au trecut iar Joi seara (26.11.2015) le trimit mail ca sa verific starea comenzii iar acestia mi-au raspuns cava ajunge urmaoarea zii . Zilele au continuat sa treaca fara ca sa fiu informat in legatura cu comanda mea . Acestia m-au instiintat abea sambata (28.11.2015) ca prdusul se afla in stoc frunizor si va fii trimis satamana urmatoare . Telefonul a ajuns mierucuri adica ieri (2.12.2015) coletul de la curier era intact fara urma de uzura . Ajuns acasa desfac coletul si observ cutia telefonului ivnelita intr-o plasa de bule pur si simplu fara sigiliu fara Aceea folie a cutiei . Desfac cutia si observ ca elementele din cutie erau azvarlite pur si simplu in cutie IN PLUS incarcatorul acestuia era fara acea folie care prezinta ca nu a mai fost utilizat . Cand ma uit mai bine la el acesta era deteriorat si nu era INCARCATORUL CORESPUNZATOR ADICA CEL "FAST CHARCHING" cel mentionat pe site . AM icnercat sa-i sun in zadar . am incercat prin mail sa iau legatura cu ei la fel in zadar . Vreau sa returnez telefonul si sa primesc banii inapoi . Mentionez ca am filmat tot UNBOXING ul cutiei de la curier .

Alte discuții în legătură

Produs desfacut in urma comenzii numaieoadi numaieoadi Povestea mea incepe de data de 30.11.2015 cand am comandat un telefon \"LG G FLEX 2\" la pretul de 1119 lei . In aceea zi am primit mail de confirmare care ma ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Furt produs george_80 george_80 Buna ziua, Ieri am primit un colet la unul dintre cutiile Easybox din Bucuresti. Surpriza mea a fost ca dupa ce am introdus codul, mi s-a deschis cutia si ... (vezi toată discuția)