Povestea mea incepe de data de 30.11.2015 cand am comandat un telefon "LG G FLEX 2" la pretul de 1119 lei . In aceea zi am primit mail de confirmare care ma instiinta ca voi primi comanda in maxim 5 zile lucratoare . Bun zilele au trecut iar Joi seara (26.11.2015) le trimit mail ca sa verific starea comenzii iar acestia mi-au raspuns cava ajunge urmaoarea zii . Zilele au continuat sa treaca fara ca sa fiu informat in legatura cu comanda mea . Acestia m-au instiintat abea sambata (28.11.2015) ca prdusul se afla in stoc frunizor si va fii trimis satamana urmatoare . Telefonul a ajuns mierucuri adica ieri (2.12.2015) coletul de la curier era intact fara urma de uzura . Ajuns acasa desfac coletul si observ cutia telefonului ivnelita intr-o plasa de bule pur si simplu fara sigiliu fara Aceea folie a cutiei . Desfac cutia si observ ca elementele din cutie erau azvarlite pur si simplu in cutie IN PLUS incarcatorul acestuia era fara acea folie care prezinta ca nu a mai fost utilizat . Cand ma uit mai bine la el acesta era deteriorat si nu era INCARCATORUL CORESPUNZATOR ADICA CEL "FAST CHARCHING" cel mentionat pe site . AM icnercat sa-i sun in zadar . am incercat prin mail sa iau legatura cu ei la fel in zadar . Vreau sa returnez telefonul si sa primesc banii inapoi . Mentionez ca am filmat tot UNBOXING ul cutiei de la curier .
Furt produs
george_80
Buna ziua,
Ieri am primit un colet la unul dintre cutiile Easybox din Bucuresti. Surpriza mea a fost ca dupa ce am introdus codul, mi s-a deschis cutia si ... (vezi toată discuția)