avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa fac sa se aplice sentinta pentru a primi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa fac sa se aplice sentinta pentru a primi drepturile banesti?

Buna ziua ,am avut un proces in care sotul ,care este cetatean strain , cerea drepturile banesti dupa ce acesta a fost concediat de la servici in mod abuziv si fara stirea lui. Exista hotararea judecatoreasca si vreau sa stiu cum pot sa imi recuperez banii de la angajator .Pentru ca de cand sa dat sentinta angajatorul nu a dat nici un semn de viata si nici nu am primit nici un ban ,Cum fac sa se aplice sentinta in cel mai scurt timp,mentionez de la data primirii sentintei au trecut deja 50 de zile .
Cel mai recent răspuns: UzoigweMoisAndreea , utilizator 22:33, 18 Iunie 2013
Pentru punerea in executare a hotararii apelati la un executor judecatoresc. Puteti incerca in prealabil si o notificare prin care sa aduceti la cunostinta angajatorului ca are posibilitatea sa execute de buna-voie hotararea judecatoreasca.
De unde sa contactez un executor judecatoresc?Si cum as putea sa fac sentinta sa fie definitiva si irevocabila ?Cat costa taxa ?
Irevocabila hotararea devine prin respingerea recursului , prin nerecurare etc.
Impotriva acelei hotarari s-a formulat recurs?
Nu sa facut recurs la acest proces si am intales ca perioada de recurs sa terminat pentru ca de la data in care sa dat decizia 29.04 .2013 sunt deja 30 de zile in care se mai putea face recurs .
Despre ce proces este vorba?

Alte discuții în legătură

Executare hotarare comerciala bubu.g bubu.g Am o sentinta pronuntata de Curtea de Apel sectia contencios administrativ si fiscal, litigiu comercial intre 2 societati comerciale, valoarea litigiului ... (vezi toată discuția)
Castigare in parte litigiu de munca andrei_coma andrei_coma In primul rand Hristos a Inviat!.. iar intrebarile mele sunt legate de admiterea in parte a actiunii intr-un litigiu de munca. Procesul a durat in jur de 5 ... (vezi toată discuția)
Executorie prin nerecurare mery.marin mery.marin buna, am o nelamurire...o sentinta pronuntata in 03.11.2009, la ce data devine definitiva, executorie si irevocabila prin nerecurare?? (vezi toată discuția)