avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate document infoliat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate document infoliat

Pot sa infoliez diploma de licenta? Isi pierde valabilitatea daca fac aceasta infoliere pentru protejarea documentului?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:33, 19 Iunie 2013
Scrieti in casuta CAUTA din stanga sus a paginii acte infoliate , apoi dati click pe CAUTA. Vi se vor arata subiectele deschise pe aceasta tema, le cititi si va lamuriti.
Un link va dau eu, dar mai sunt
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
e4c5, utilizator
Nu va indic a le infolia, intrucat in cazul in care va sunt necesare in strainatate si trebuie sa le apostilati nu aveti aceasta posibilitate fiind nevoit a va solicita altele, deci drum, nervi, bani si toate degeaba. Pastrati-le intr-o folie de plastic.
Pe langa argumentul cu imposbilitatea aplicarii apostilei as adauga faptul ca este foarte greu de verificat originalitatea unui document dupa plastifiere.
Din cauza asta notarii nu fac copii legalizate dupa documentele plastifiate iar asta v-ar putea incurca foarte tare la un moment dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru cu cui diferit de societatea "mama" ?! Lari Paduraru Lari Paduraru Buna ziua Este normal ca un punct de lucru al unei societati sa aiba CUI diferit? Punctul de lucru este deschis in alt judet decat judetul in care are sediul ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)
Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)