avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli de judecata

Am o ruda care a fost gasit vinovat intr-un dosar penal, si condamnat cu suspendare si cu plata a 1000 lei cheltuieli de judecata.
Persoana respectiva nu are niciun venit, si beneficiază de ajutor social, drept urmare nu ar avea de unde plăti cheltuielile de judecata.
Aș dori să aflu dacă există o specificație undeva care prevede acest lucru, și anume dacă condamnatul nu are posibilitatea de plată, dacă se amână plata lor, sau dacă este obligatoriu pentru a nu intra în închisoare(fiind condamnat cu suspendare).
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:56, 19 Iunie 2013
Nu va intra la inchisoare daca va achita cat va putea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare in cazul recunoasterii vinovatiei ? cezarad cezarad Buna ziua. Intr-un dosar, un inculpat a sustras niste bunuri unui coleg de camera, in valoare de doar 1000 lei. El a fost trimis in judecata, si la primul ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa iuly_m iuly_m Buna seara, sunt cercetat cum am mai spus intr-un dosar de ucidere din culpa. La momentul accidentului nu am fost baut, si a existat o singura persoana ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata in cazul in care raspunsul favorabil al prim-procurorului vine dupa inceperea procesului florindbro florindbro As dori sa stiu daca in cadrul procesului penal privind o plangere impotriva rezolutiei procurorului de scoatere de sub urmarire penala in care raspunsul ... (vezi toată discuția)