avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa fals de moneda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa fals de moneda

Buna ziua!
In urma cu 2-3 anii am fost intr-un grup care se ocupa cu fals de moneda.
Ulterior am primit o pedeapsa de 4 ani cu suspendare pentru furt calificat, eu inaintea acestei pedepse retrangandu-ma din activitatii infractionale.
Anul acesta cei de la DIICOT au preluat firul gruparii care facea banii falsi , chemanduma si pe mine la audieri cu privire la faptele care le-am facut in trecut.

Precizez ca nu am mai facut fapte penale de la inceputul anului 2012 iar eu am primit condamnarea in octombrie 2012 . As vrea sa stiu daca pot fi conamnat cu executare in cazul cu falsul de moneda, deoarece aceasta fapta este din naintea condamnarii? Precizez ca personal nu am plasat monede false pe piata si doar foloseam banii in scopuri distractive(la dedicatii) , iar cei care ai primeau de la mine stiau ca sunt falsi si ai rupeau dupa ce terminam chefurile.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:05, 18 Iunie 2013
Se poate aplica o pedeapsa cu executare.

Avand in vedere si faptul ca ati fost condamnat anterior la o pedeapsa de 4 ani nu cred ca veti putea scapa de o pedeapsa cu executare.
Pedeapsa anterioara este de 2 ani cu termen de incarcare pe 4 ani.
da, puteti fi condamnat , iar suspendarea conditionata a pedepsei de 4 ani se anuleaza.
Numai in cazul in care se descoperea fapta savarsita anterior, dupa expirarea termenului de incercare, ceea ce nu este cazul dvs, nu se anula suspendarea conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua 2 suspendari ... stiu ca e o iluzie ... da as vrea sa visez in continuare . mr_tattoo mr_tattoo AM o suspendare de 1 an pentru inselaciune in forma continuata , fals sub semnatura privata , fals in inscrisuri oficiale . In termenul de incercare am comis o ... (vezi toată discuția)
Poti avea trei suspendari care sa ramana doar la stadiul de suspendare popesculi popesculi am deja o Suspendare pentru: Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul POPESCU COSTIN - LIVIU, necunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)
Deducere pedeapsa? roberto3 roberto3 Buna seara! Expun urmatoarele: o persoana este condamnata la o pedeapsa. Executand 4 ani din respectiva pedeapsa este liberat conditionat . La 16 zile de la ... (vezi toată discuția)