Buna ziua!
In urma cu 2-3 anii am fost intr-un grup care se ocupa cu fals de moneda.
Ulterior am primit o pedeapsa de 4 ani cu suspendare pentru furt calificat, eu inaintea acestei pedepse retrangandu-ma din activitatii infractionale.
Anul acesta cei de la DIICOT au preluat firul gruparii care facea banii falsi , chemanduma si pe mine la audieri cu privire la faptele care le-am facut in trecut.
Precizez ca nu am mai facut fapte penale de la inceputul anului 2012 iar eu am primit condamnarea in octombrie 2012 . As vrea sa stiu daca pot fi conamnat cu executare in cazul cu falsul de moneda, deoarece aceasta fapta este din naintea condamnarii? Precizez ca personal nu am plasat monede false pe piata si doar foloseam banii in scopuri distractive(la dedicatii) , iar cei care ai primeau de la mine stiau ca sunt falsi si ai rupeau dupa ce terminam chefurile.
da, puteti fi condamnat , iar suspendarea conditionata a pedepsei de 4 ani se anuleaza.
Numai in cazul in care se descoperea fapta savarsita anterior, dupa expirarea termenului de incercare, ceea ce nu este cazul dvs, nu se anula suspendarea conditionata.
Deducere pedeapsa?
roberto3
Buna seara! Expun urmatoarele: o persoana este condamnata la o pedeapsa. Executand 4 ani din respectiva pedeapsa este liberat conditionat . La 16 zile de la ... (vezi toată discuția)