avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate functiona un SRL fara angajati ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate functiona un SRL fara angajati ?

eu si sotia suntem administratori la propria s.c.
suntem angajati coafeza sotia si eu necalificat
se poate sa lucram fara c.i.m.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 30 Septembrie 2018
1. Cum sunteti angajati fara c.i.m.?

2. Neincheierea unui c.i.m., conform art. 16 alin. (1) C.mun., constitutuie contraventie sanctionata de catre ITM cu amenda de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru fiecare persoana identificata.

3. Administratorii unei S.C. isi pot desfasura activitatea in cadrul S.C. si fara a avea incheiat un arport de munca cu aceasta.
cred ca nu m-ai inteles
suntem cu C.I.M. dar vrem sa demisionam si sa ne continuam activitatea in continuare
sotia coafeza si eu vinzator dar nu mai avem nici un angajat ( amandoi suntem adm. )
se poate lucra fara probleme ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2013
cris1969, utilizator
La pct 3. anterior, am postat : Administratorii unei S.C. isi pot desfasura activitatea in cadrul S.C. si fara a avea incheiat un raport de munca cu aceasta.

Vedeti si aceste discutii privind Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie
www.avocatnet.ro/content/for...
Bună ziua am un SRL micro firma și prestez servicii în afara tarii nu sunt plătitor de tva.momentan sunt trecut ca angajat la propria firma și as vrea sa nu mai fiu. Pot sa lucrez fără sa fiu angajat și sa tai facturi în afara tari?
@ Altmod

Reiterez răspunsul dat anterior :

Administratorii unei S.C. isi pot desfasura activitatea in cadrul S.C. si fara a avea incheiat un raport de munca cu aceasta.

Vedeti aceste discutii privind Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unic asociat angajat cu 2 ore MURO MURO DECI.... Unic asociat angajat in firma cu contract partial de munca de 2 ore. Program de la 8-10 . Firma care nu desfasoara activitate cu publicul cii se ... (vezi toată discuția)
Constructie casa in regie proprie cu cim norma partiala? Ciprian68 Ciprian68 Buna seara, Vreau sa ma apuc de constructia unei case (in regie proprie) in zona rurala.Din ce am citit pe forum, si nu numai, calea legala cea mai putin ... (vezi toată discuția)
Construcție casa în regim propriu flori54 flori54 Bună ziua! Vreau sa.mi construiesc o casa fără etaj, ajutat de un unchi și de familie. E adevărat ca nu se mai poate? Mulțumesc! (vezi toată discuția)