2. Neincheierea unui c.i.m., conform art. 16 alin. (1) C.mun., constitutuie contraventie sanctionata de catre ITM cu amenda de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru fiecare persoana identificata.
3. Administratorii unei S.C. isi pot desfasura activitatea in cadrul S.C. si fara a avea incheiat un arport de munca cu aceasta.
cred ca nu m-ai inteles
suntem cu C.I.M. dar vrem sa demisionam si sa ne continuam activitatea in continuare
sotia coafeza si eu vinzator dar nu mai avem nici un angajat ( amandoi suntem adm. )
se poate lucra fara probleme ?
La pct 3. anterior, am postat : Administratorii unei S.C. isi pot desfasura activitatea in cadrul S.C. si fara a avea incheiat un raport de munca cu aceasta.
Vedeti si aceste discutii privind Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie www.avocatnet.ro/content/for...
Bună ziua am un SRL micro firma și prestez servicii în afara tarii nu sunt plătitor de tva.momentan sunt trecut ca angajat la propria firma și as vrea sa nu mai fiu. Pot sa lucrez fără sa fiu angajat și sa tai facturi în afara tari?