avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Particularitatile functiei legislative in Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Particularitatile functiei legislative in Romania

Buna seara! am si eu o nelamurire in legatura cu functia legislativa in Romania si anume particularitatile acesteia. am cunostinte in legatura cu exercitarea acestei functii, dar nu reusesc sa identific particularitatile in Romania

va rog frumos cei care vad aceasta intrebare si stiu, sa imi raspunda. este foarte urgent pentru mine!!!

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? epop52 epop52 Din 1977 pana in 1989 am lucrat ca inginer la Societatea Romana de Radiocomunicatii (cu capital de stat)de unde am iesit ca inginer principal(trecut si in ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate profesia de avocat cu cea de detectiv particular ContSters172951 ContSters172951 Buna ziua , stie cineva daca legea prevede posibiliatea ca o persoana sa aiba 2 calitati in acelasi timp si anume cea de avocat si in paralel sa aiba si o ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o nelămurire, nu am putut ajunge în românia ... Poparobert Poparobert Bună seara! Am o nelămurire, nu am putut ajunge în România din cauza pandemiei în Mai 2020 și trebuia sa merg la serviciul de probațiune, la care nu am ... (vezi toată discuția)