avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Nu reușesc să primesc un răspuns clar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Nu reușesc să primesc un răspuns clar la o întrebare. ...

Bună seara. Nu reușesc să primesc un răspuns clar la o întrebare.
Întrebare :Dacă fac o sesizare la o instituție medicală,la poliție,parchet,primărie e.t.c. conținând datele mele personale,și la dorința mea să nu-mi fie divulgată identitatea,de teama unui conflict,aceștia ,prin lege sunt obligați să-mi respecte dorința .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 1 Februarie 2025
Bună seara. Este prea generala intrebarea. In aceasta situatie, nici ca veti gasi un raspuns printr-un text de lege.
Funcţionarii publici au obligaţia să păstreze secretul de stat, secretul de serviciu, precum şi confidenţialitatea în legătură cu faptele, informaţiile sau documentele de care iau cunoştinţă în exercitarea funcţiei publice, în condiţiile legii, cu aplicarea dispoziţiilor în vigoare privind liberul acces la informaţiile de interes public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgarea identitatii in calitate de petitionar Marius.Marius75 Marius.Marius75 Buna ziua Doresc sa cunosc procedurile legale in cazul in care am facut o sesizare in calitate de petitionar in calitate de PJ, catre o instituție publică, ... (vezi toată discuția)
Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care mie mi s-a părut că nu este în regulă și reprezentanții instituției respective au procedat ... (vezi toată discuția)
Sesizare disciplina in constructii AliceZ AliceZ Buna ziua. In cazul unei sesizari la disciplina in constructii, am dreptul sa stiu cine a facut acea sesizare si cand? Angajatii primariei sunt obligati sa ... (vezi toată discuția)