avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sesizare disciplina in constructii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sesizare disciplina in constructii

Buna ziua.

In cazul unei sesizari la disciplina in constructii, am dreptul sa stiu cine a facut acea sesizare si cand? Angajatii primariei sunt obligati sa imi ofere aceste informatii in momentul in care ma prezint cu actele pentru verificare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 6 Noiembrie 2019
Buna seara,
NU nu au obligatia sa va spuna cine a formulat sesizarea.
Din contra, legal NU AU VOIE sa va spuna acest lucru.
Daca mergeti cu actele si se dovedeste ca nu aveti nicio vina va puteti adresa instantei solicitand de la institutie daune.
Codul Administrativ
art. 439 Păstrarea secretului de stat, secretului de serviciu și confidențialitatea

Funcționarii publici au obligația să păstreze secretul de stat, secretul de serviciu, precum și confidențialitatea în legătură cu faptele, informațiile sau documentele de care iau cunoștință în exercitarea funcției publice, în condițiile legii, cu aplicarea dispozițiilor în vigoare privind liberul acces la informațiile de interes public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgarea identitatii in calitate de petitionar Marius.Marius75 Marius.Marius75 Buna ziua Doresc sa cunosc procedurile legale in cazul in care am facut o sesizare in calitate de petitionar in calitate de PJ, catre o instituție publică, ... (vezi toată discuția)
Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care mie mi s-a părut că nu este în regulă și reprezentanții instituției respective au procedat ... (vezi toată discuția)
Comunicarea numelui persoanei care a facut o petitie olivia stoicescu olivia stoicescu La institutia la care lucrez s-a depus o petitie(cu respectarea normelor legale) ,in care se sesiza activitatea si conditiile mizerabile in care lucreaza o ... (vezi toată discuția)