avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am sesizat o instituție publica, despre un caz ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care ...

Am sesizat o instituție publica, despre un caz social, care mie mi s-a părut că nu este în regulă și reprezentanții instituției respective au procedat la dezvăluirea identității mele.. Persoana care ar fi trebuit monitorizată, m-a sunat, a spus numele și localitatea. De unde putea ști?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:50, 22 Noiembrie 2023
Numai daca cei de la acea institutie au mentionat numele dvs ..in rest nu are de unde sti, decat daca v-ati mai laudat cuiva ca ati depus acea sesizare.
Nu am spus nimănui. Nu este normal și legal ei să îmi divulge numele.

Cornel Vasile a scris:

Numai daca cei de la acea institutie au mentionat numele dvs ..in rest nu are de unde sti, decat daca v-ati mai laudat cuiva ca ati depus acea sesizare.

Depinde de statutul celor care lucreaza acolo ... personal contractula sau functionar public.
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am sesizat DGASPC SUCEAVA.

Cornel Vasile a scris:

Depinde de statutul celor care lucreaza acolo ... personal contractula sau functionar public.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Funcționarii publici au obligația să păstreze secretul de stat, secretul de serviciu, precum și confidențialitatea în legătură cu faptele, informațiile sau documentele de care iau cunoștință în exercitarea funcției publice, în condițiile legii, cu aplicarea dispozițiilor în vigoare privind liberul acces la informațiile de interes public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgarea identitatii in calitate de petitionar Marius.Marius75 Marius.Marius75 Buna ziua Doresc sa cunosc procedurile legale in cazul in care am facut o sesizare in calitate de petitionar in calitate de PJ, catre o instituție publică, ... (vezi toată discuția)
Confidential? 12ana34 12ana34 Salariul de merit,primele si suplimentele sunt confidentiale? Ma refer la nume, nu la sume.Ce document face referire la acest lucru? E vorba de institutie de ... (vezi toată discuția)
Sesizare disciplina in constructii AliceZ AliceZ Buna ziua. In cazul unei sesizari la disciplina in constructii, am dreptul sa stiu cine a facut acea sesizare si cand? Angajatii primariei sunt obligati sa ... (vezi toată discuția)