avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... confidential?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

confidential?

Salariul de merit,primele si suplimentele sunt confidentiale? Ma refer la nume, nu la sume.Ce document face referire la acest lucru? E vorba de institutie de stat,fara ccm pentru angajati.
Cel mai recent răspuns: Luminita Plesca , Consultant resurse umane 19:42, 6 Noiembrie 2008
Conform Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici - republicata la data de 29.05.2007:
Art. 46. - Functionarii publici au obligatia sa pastreze secretul de stat, secretul de serviciu, precum si confidentialitatea in legatura cu faptele, informatiile sau documentele de care iau cunostinta in exercitarea functiei publice, in conditiile legii, cu exceptia informatiilor de interes public.
Art. 2. - (3) Activitatile desfasurate de functionarii publici, care implica exercitarea prerogativelor de putere publica, sunt urmatoarele: ....
e) gestionarea resurselor umane si a resurselor financiare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resursele umane remuss remuss Intr-o institutie ca de exemplu primarie cine se poate ocupa de resursele umane,ce calitate trebuie sa indeplineasca persoana respectiva ca sa poata fi numit ... (vezi toată discuția)
Au dreptul functionarii publici sa dezvaluie pe net secretele unui dosar? Valitza Valitza Buna ziua,am depus la primarie un dosar si as vrea sa stiu daca cei care lucreaza in primaria respectiva si cei care au acces sa vada acest dosar au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Legislatie sesizari dirina2 dirina2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca, atunci cand o persoana face o sesizare catre o institutie, reprezentantii acelei institutiei pot dezvalui persoanei ... (vezi toată discuția)